Va är det inflyttnings möte i morgon?

Nja, dramakursen var kanske inte riktigt min grej, men jag var ändå och se var det gick ut på. Pantomim på en ”enkel” nivå, helt okej men jag vet inte. Efter kursen gick jag och började trampa på Motomed, till aulan kom några andra som höll mig sällskap. Sen blev det tal om morgondagens inflyttnings möte. Jag blev som ett frågetecken och frågade: ”Va är det möte i morgon?” Ingen hade kommit ihåg att meddela mig om det.

Sen ringde jag min arbetskamrat och sa att jag inte kommer på jobb i morgon. Tänk vilken tur att jag fick veta om mötet. Så det blev en ledig dag för mig. 🙂 Bättre sent än aldrig. 🙂  🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.