Oj jag fick komma hem direkt

Ny vecka med nya mäjligheter. Hoppas att det inte händer fler hemskheter i världen nu, det skulle räcka bra med terrordåden i Paris.

Tänk vad morgnarna har blivit mörka, och värre blir de ännu en tid innan det blir ljusare och längre dagar. På jobbet gick allt bra och tiden gick på något vis fort idag.

Vippari kom ganska fort och hämtade mig, behövde bara vänta i några minuter. Det som var lite överraskande, var att jag fick komma hem direkt och det har inte hänt många gånger sen jag har flyttat. Medan jag var på jobbet hade Låstjänst varit här och lagade min dörr, som nu borde funka.

Ikväll  ska jag gå på en ARBIS-Dramakurs som hålls i det dagligaverksamhetensbyggnad, så det är bara att gå över gården.

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.