Söndagmorgon är bra att färga håret på

wpid-img_20151115_142544.jpg

Skönt med söndagmorgnar, man har ingen brådska att hinna eller göra något. Denna morgon var grå och mulen, senare under dagen kom de snöblandat regn. Passade på att färga håret, jo söndagmorgon är bra att färga på. Medan hårfärgen skulle vara i håret läste vi några jultidningar med min mor. Jag blev rätt så nöjd med håret, fast det var ett nytt märke på hårfärgen. Efteråt fick vi äta en smörgås med stekt ägg och bacon, inte så tokig morgon.

Annars har det inte blivit så mycket gjort. Tagit det lugnt, läst lite tidning och bara varit. Hoppas att ni har det bra och får en skön kväll.

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.