Tankarna går till Paris, var hos kosmetologen

wpid-fb_img_1447514429461.jpg

Bytte min facebook profilbild liksom många andra, för att visa om att man tänker på Terrordåden i Paris. Nyheten är grym i sig själv och ännu värre känns det när dåden har begåtts på flera ställen i staden. När sånt här händer blir man påmind om hur stor makt de olika rörelserna och religionerna har. Varför måste oskyldiga människor dö i ett bombdåd? Bara för någon dum konflikts skull? Dagens värld är ond och grym, som kommer oss allt närmare, vare sig om vi ville det eller inte.

Alla nyhetssändningar handlar om Paris, allt annat känns som små problem. Mina tankar går till Paris.

Har hunnit göra också annat, än att lyssna på nyheterna, jag var hos kosmetologen. Det var bra att få bort pormaskarna, visst känns det lite när man tar bort. Den här gången gick det bra. Efteråt gick mamma och jag på saft till Fredrika, och såg på en konstutställning-

Dagens var konstig, ibland kom en regnskur och efteråt kunde solen börja skina. Har också hunnit se till mina pelargoner, som mår nog bra. Idag fick de lite vatten.

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.