Härligt med fredag

I morse fick jag vänta lite på Vippari, höll på att ringa till centralen och just då kom bilen in på gården. Nå jag  hade ingen brådska, det var ju fredag. Det var igen grått och trist väder, som gjorde dagen ännu mörkare.

Bra arbetsdag, det var ganska lugnt.  Inga större problem, allt fungerade som det skulle. Jag fick mig en åktur med Vipbussen, den körde en sväng till Sveden och det kändes lite konstigt att köra förbi där.

På eftermiddagen kom de från Låstjänst och såg på min rumsdörr, som inte alltid vill gå ordentligt fast. Det var någon del av låset som skulle bytas ut, och det görs på måndag. Å vad härligt med fredag, jag är hos mina föräldrar. Det blir en bastukväll här om en stund.

Önskar er en skön kväll. 🙂

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.