Vackert med rimfrost på träden

Lite köldgrader  har det kommit hit till våra trakter. Naturen ser så vacker ut med rimfrost på träden. Vippari kom ovanligt tidigt, jag konstaterade bara att de fick vänta på mig. Ja det tog ju bara några minuter för mig att köra tvärs över gårdsplanen.

Dagen på jobbet var bra. Hemfärden räckte lite längre, fick åka hit och dit i stan, var hemma några minuter förrän min assistent kom. Hon hjälpte mig med lunchen, sen packade vi upp mina butiksvaror som hade kommit he6m åt mig idag. En sådan eftermiddag hade jag.

Ibland händer sig att jag kan hosta vid matsituationer, någon gång råkar det komma hit och dit fast jag inte menar. Vid middagen hade jag en ny personal, så hostade jag i misstag rakt fram. Fick höra: ”Man får inte hosta sådär.” Nog vet jag att det är fel, men  ibland kan jag ingenting åt det.  Sen blev jag mer eller mindre en tyst tjej, och skämdes lite.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.