Skriver jag brev? Hade en skön kväll

Höll på att skriva förra inlägget när jag fick middagen till lägenheten, då lämnade jag texten framme att det var sen bara att fortsätta. Fick ett par frågor: ” Skriver jag brev? Skickar jag det till min mor? ” Försökte nog förklara: ”Nej, jag bloggar. Har en egen blogg men den är på svenska¤” ”Då måste du lära mig svenska. Hi hi.” I skrattet kände jag att det inte var riktigt på allvar eller större intresse bakom det hela. Orkade inte gå djupare in på samtalsämnet, ville bara äta. Människorna har mycket att lära sig om mig, innan de börjar att känna.

Sen hade jag en skön kväll, och fick besök av en vän. Ibland är det skönt att få vara den som man är. Kan berätta utan några förklaringar, varför jag gör inte si eller så. Då får jag spara min energi och får umgås med människan som är hos mig. Det är en skön känsla inom mig. Pratstunden blev några timmar lång, och alltid lika trevligt att tala.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.