Få göra saker tillsammans är viktigt

Det var lite en grå och regnig dag. Innan jag for till jobbet, kom husets städerska och frågade om det var okej att hon gick in i min lägenhet och städa. Jag svarade att det var okej. Fick vänta på att arbetsdatorn kom på,  tänkte till först att något problem hade uppstått, eftersom en ruta tänkte aldrig försvinna. Sen hjälpte det att man inaktiverade och lade ner rutan. Så var det bara att börja jobba.

På det här nya boendet som jag har flyttat, är vi indelade i stugor (mindre grupphem/ grupper) (Solu asuminen på finska) I stug 3 som jag hör till, hade vi bara en personal ikväll på sex människor. Idag fick jag äta både middag och kvällsmål i stugköket tillsammans med de andra. Hann också göra en kvällspromenad, det hade blivit behagligt väder och uppehåll. Att få göra saker tillsammans är viktigt.

Sen fick jag besök av en vän. Alltid lika trevligt att träffas, och vi pratade om allt möjligt.  Det har varit en bra och trevlig dag. Först nu hade jag tid att sätta mig framför datorn.

Kram.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.