Alltså vilken morgon

Alltså vilken morgon jag hade, definitivt en annorlunda kan man säga. När jag tände sänglampan som sprakade till och sen studsade glödlampan ut och landade på min  säng. Akvariet vars ljus hade kommit på, även den slocknade likaså pumparna i akvariet. Sen märkte jag dock att andra lampor fungerade som vanligt. Efter lite funderingar kom jag med personalen på att ta en titt in i elskåpet, och där var en stake som var i of-läge, satte staken i on-läge och då fungerade allt igen utom den söndriga lampan. Det var säkert en propp som hade farit.

Efter arbetsdagen kom mina föräldrar med en bekant hit till mig, och tittade hur jag har det. Bjöd dom på kaffe och vi pratade  en stund. Dagens fysioterapi gick bra och jag var nöjd med träningen. Ja eftermiddagen var lite intensiv, så nu har jag gjort ingenting annat än sett på tv och bloggat.

Ha en skön kväll. Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.