Fiskar till inflyttningspresent

På eftermiddagen var jag med min gudmor på stan och köpte tre små Slamkrypar (Partamonni) fiskar till inflyttningspresent åt mig. Vid flyttningen hade en av Slamkryparna hoppat bland tidningarna, sen av någon orsak hade jag bara en stor kvar. Redan efter sommaren insåg jag att mina Slamkrypar yngel inte hade klarat sig, men idag fick jag tre små igen.

Vi var på kaffe till den nya inredningsafffären Urban Life & Coffee. Ett riktigt trevligt ställe, enda nackdelen var att det att innan man kommer in till butiken finns ett högt trappsteg. Jag drack en latte. Hoppas bara att affären kommer att klara sig, vilket inte är så lätt i den här staden. I butiken fanns mycket inredningssaker. Innan vi gick ut, så for vi till kassan och pratade med personalen. Gav en liten vink, om att en ramp skulle vara bra. Med tanke  på barnvagnar, rullatorer och rullstolar.

I morgon far vi med tåg ner till Helsingfors och ser på Mamma Mia musikalen på Svenska Teater. Hade tänkt gå på hjälpmedelsmässan i Tammerfors också, men tiden blir för knappt. Så det blir att vi reser med tåg.

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.