Fullspäckad eftermiddag och vaccination

Det blev en fullspäckad eftermiddag. Ibland inbillar jag mig att jag har gott om tid nu, när jag jobbar bara tre timmar om dagen. Själva optimisten är jag, men timmarna och minutrarna går  sin väg. På eftermiddagen hade jag fysioterapi, och härefter är det på tisdagar som jag har terapin på. Idag fick vi ta en kortare terapi, eftersom jag skulle fara iväg och klippa mig.

Nu sa min mor på frissan, att mitt hår skulle  klippas kortare men inte tunnas ut. Förra gången blev det alldeles för kort där bak, och på morgnarna stod håret rakt upp. Dagens klippning blev riktigt bra. Efter frissan for vi och vaccinerade oss mot influenssan. Sen hem och äta, lite städning inför morgondagens invigningsfest.

Huh, har hunnit lugnat ner mig. Ska ikväll ta mig en dusch som blir skönt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.