Alla helgons dag

Ledsen att det blev ett avbrott i bloggandet, har haft något tekniskt strul både igår och idag. Men nu verkar det funka igen.

Lite om gårdagen till att börja med. På fysioterapin försökte vi fundera ut en ny tid åt mig, så jag skulle kunna börja jobba varje dag. Knepigt men det ska gå att flytta på terapin till en eftermiddag. Sen funderade vi med terapeuten på mina GAS- mål för Fpa, de måste ändras på, eftersom jag inte kan träna på trappgång. Nu ska det fokuseras mera på träning med fötterna.

Jag hade en underbar kväll med mina nya grannar, vi gick till O´Learys och äta. Det var tre elrullstolar, och det tog en stund innan vi kunde bestämma oss hur vi skulle sitta. Åt en god hamburgare med ost, bacon, champinjoner och paprika. Trevligt att sitta och prata såhär på en fredagkväll. Sen tog jag en taxi hem till mor och far.

Idag var det Alla helgons dag, hinner ännu skriva för att det är före midnatt. Har gått några gånger och kollat på mina pelargoner, blir en bra promenad som kanske är något på 30 meter. Pelargonerna såg ut att må bra, det togs bort lite gula blad.

Var till djurens gravgård och lagade en av våra hundars grav i vinterskick. Dit hade det kommit ganska många gravar. Det var mulet men ändå ganska varmt.

Jag har redan hunnit köpa en del julklappar, och dessutom lagat nästa årskalender. Inte så illa. Ikväll var det skönt med bastu.

Kram och god natt. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.