Vad bra att e-mailet fungerar

I morse blev jag frågad, om jag vill i morgon komma ut och äta med några grannar. Svarade genast ja, och sa att sen efteråt kan jag fara till mina föräldrar. Det är ju klart att man vill vara med på sådant.

Arbetsdagen gick bra, skönt att få komma hem tidigare och äta. Jag hann bra jobba på tre timmar. Sen på eftermiddagen for jag till posten och  hämtade ut ett paket. Nu när jag var en gång i stan, bestämde jag mig för att gå till JNT och fråga om de kunde fixa problemet med e-mailet. Jag gav mina uppgifter och en liten stund senare hade jag ett fungerande e-post även utan wifi nätverk. Och nu får jag inte glömma att nämna om rampen som har kommit till JNT. Vad bra att e-mailet  fungerar, känner mig glad över det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.