Hemma igen och en upplevelse rikare

I natt sov vi på hotell, innan hemfärden började upp till Jakobstad. Det var fint och soligt väder att köra upp. Känns skönt att vara hemma igen och i mitt eget hem. Blev en upplevelse rikare, för att visst var Dubai värt att besöka, det måste jag nog medge. Men av mig blir det inte att jag skulle fara flera gånger dit igen, en gång räckte bra.

Ikväll var det skönt att hoppa i duschen och tvätta sig. På resan fanns det en badkar, som var lite krångligt att ta sig i. Jag var en gång i duschen, annars torkade jag mig med vått handduk. Nu är jag inte negativ, utan konstaterar det bara.

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.