Kvällen var vacker före solnedgången

wpid-20151017_183044.jpg

wpid-20151017_183027.jpg

wpid-20151017_183011.jpg

Kvällen var vacker före solnedgången. Ja idag har jag ägnat mig åt att googla på någon utgående server, (Smtp för multi.fi) problemet är att jag kan bara med mobilen skicka e-post med wifi- och inte med 3G eller 4G nätverk. Hittade några servrar som jag testade men det fungerade inte, vet ej orsaken. Men det är svårt att ge upp, kände mig kanske lite tråkmåns och hoppas att ingen tyckte att jag var det, då jag googlade på mitt.

På dagen lagade vi pizza i bakugnen, som hade eldats upp i fyra timmar. Alla fick laga sin egen. På min  pizza var skinka, ananas, oliver och blåmögelost, det blev riktigt gott.

Nu är natten, så det är småningom sovdags. God natt och kram.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.