En vacker höstdag

Här har det varit en solig och vacker höstdag. Jag var med mor och handla, åkrarna lyste upp så fint i solen, i gult och brunt. Hösten är nog en fantastiskt årstid med alla sina färger. I Karislojo centrum var det plus 10 grader.

Satt en stund ute på terrassen. Det märks att här också har det varit köld nätter, när blommorna är bruna. Så är det i år och kan inte hjälpas, men naturen är vacker ändå. Hösten och tystheten bjuder på sin charm.

Jag sitter och myser här inne i villan. De andra är ute och jobbar på gården innan mörkret lägger sig. Njuter av lugnet här ute. Ni ska ha en skön onsdagkväll. 🙂

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.