Hittade en bra lösning till lunchen

Idag hade jag beställt en annan taxi som kom efter mig till jobbet, så jag kunde komma raka vägen hem. Vi ville köra i dagsljus till villan. Medan jag väntade på taxin kom min handledare och pratade med mig om lunchen. Nu hade hemvården meddelat att de inte hade tid  komma och hjälpa. Efter lite funderingar, hittade vi en bra lösning. Jag ska börja jobba mellan 9 och 12, då kommer jag hem lite tidigare. Det blir tre timmars dagar, helt okej för mig.

Kom hem och åt lunch. Sen startade vi till villan, bra väder att köra. Hade solsken på vägen, på en del ställen var det ganska mycket bilar, kanske det berodde på nu när skolorna har höstlov.

Hann köra nästan i dagsljus, började bli mörkt då vi kom fram. Fick datorn kopplad redan i kväll, så jag kunde blogga. 🙂

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.