Konsten att hitta en bra lösning

Viljan att försöka få en bra lösning till min lunch finns hos personalen och mig, frågan är bara hur kommer man till en bra lösning. Fick förståelse för min åsikt om problematiken kring detta. Själv var jag i kontakt med handikappvårdsledaren idag, vi mailade ett par gånger. Ett förslag var att jag skulle börja klockan tolv och vara till fyra. Sen frågades det även om mitt önskemål. Jag måste erkänna att jag inte tyckte riktigt om förslaget. Min önskan skulle vara att börja klockan 9 eller 10 och få äta mitt på dagen.

Det blev till handikappvården skulle kontakta hemvården, sen får man se vad de säger. Jag är nog flexibel, så frågan är inte om det. Konsten att hitta en bra lösning, verkar vara svårt ibland.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.