Fixat lite inför villabesöket och resan

Hade en trevlig kväll igår med mina vänner. Sångarbröderna bjöd på en fin konsert, under middagen sjöng några gästartister: Thomas Höglund, Maria Höglund och Jenni Storbacka. Det var fina låtar som man fick höra. Innan vi gick hem träffade jag några av mina barndoms vänner, den ena har jag säkert inte sett på tio år. Det var mycket roligt att träffas igen.

Ja vad har jag gjort idag? Har inte hunnit blogga förrän nu. Jag testade om den bärbara datorn och joystickmusen fungerar, tänkte ta det med mig till villan på tisdag. Vi är på villan så pass många dagar, att jag skulle nöta upp flera mobilpennor på den tiden. 🙂 Då känns det bra att ta datorn med. Sen gick jag igenom en del saker som jag ska komma ihåg att fixa inför vår Dubai -resan. På dagen fick vi rökt sik av en vän, och det var så gott. 🙂

Frågade redan av personalen om de kan mata fiskarna och vattna blommorna. Det lovade de att göra. Faktiskt så är det ganska roligt att ha en snabbare dator. Jag vill önska er en skön kväll.

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.