Försöker ha helg, onödigt mycket plast

Det är lördag och jag försöker glömma mina vardags bekymmer. Sen när måndagen kommer tar jag itu med sakerna, såsom med min arbetslunch. Är medveten om att det tar tid innan sakerna börjar att fungera på det nya boendet. Tänker ändå försöka få en bättre lösning till min lunch, som ni har förstått är jag inte alls nöjd med det nu. Men  försöker ha helg.

Här är det lite mulet, men det var en varmare morgon idag, jämfört att flera morgnar har det varit på minussidan. Nu var det ändå på plus fem. Var och tittade lite runt om man skulle ha hittat skåp att lägga under diskbänken. Tyvärr fanns det ingenting som skulle ha varit lämpligt.

Öppnade just mina nya mobilpennor som jag hade beställt. Helt otroligt hur mycket plast dessa förpackningar innehöll, som dessutom var inbrotts säkra, svårt att öppna och få ut pennan. Min åsikt är att produkterna packas in i onödigt mycket plast.

Ikväll ska vi gå på Jakobstads Sångarbröders konsert och middag på Optima. (Yrkeskolan) Så det är kvällens program.

Kram 🙂

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.