Om jag ska vara riktig ärlig

Jag skrev en lista på saker som jag behövde få från butiken, och personalen lovade gå och handla åt mig. När jag ringde i ett annat ärende åt min far, som sa att nu fick jag en snabbare dator. Visserligen har jag inte hunnit prova, men det är bra om det fungerar bättre

Brukar vara öppen för nya idéer och tankar, sen får man se hur det börjar att funka. Nu har jag testat en vecka med att börja jobba klockan nio på morgnarna och fara hem vid efter ett och äta. Vippari har ju egen rutt som bussen ska köra efter, och det måste chaufförerna följa som är förståeligt. Nu om jag ska vara riktig ärlig, så tycker jag, att det inte fungerar. För mig blir dagen för lång att vara utan mat till klockan två, och sen är det middag vid en femtiden. Middagen kommer alldeles för tätt inpå. Det här med lunchen ska nog redas ut ännu en gång. Jag har åtminstone provat på det, då kan ingen påstå att jag inte skulle ha gjort det.

Mor har lovat mig att jag får ha mina pelargoner vid ett fönster i vinter. Nu märks det att blommorna börjar gå i vintervila. Rensade bort en del gula blad.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.