Dagen som flög iväg

Fick min dator redan i morse, som var riktigt skönt. Har bara hunnit sitta korta stunder framför datorn. Fysioterapeuten beundrade min lägenhet, sen fick jag en blomma av henne. På fysioterapin blev det töjningar och avslappning.

Gick och åt lunch på det dagliga verksamhetssida.  Trevligt att få träffa andra människor ibland. Efteråt gjorde vi en promenad, härligt soligt väder men lite kyligt väder. Sen kom en vän (som också känner min granne) och hälsade på mig. Vi tre satt en stund inne hos mig, det var trevligt att prata.

Ikväll trampade jag en halv timme och det blev något på 8 km. Känns som om dagen bara flög iväg. Jag ska ta mig en dusch  efter kvällsmålet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.