Hungern gjorde mig nästan grinig

Min första natt gick bra. Fick hjälp vid en halvåttatiden i morse, det var en bekant vårdare från tidigare.  Det var inga problem att börja jobba en timme tidigare. Jag hann göra det som jag skulle.

Vippari kom kanske 20 över ett, och till min otur så körde bussen via sveden och stan innan jag var hemma. Klockan var över två förrän jag fick lunch i mig, och hann bli nästan grinig så hungrig var jag. Det blev nog för länge att vara utan mat, måste nog ta någon mellanmål till jobbet i morgon.

På eftermiddagen var jag med assistenten och handlade lite mat åt mig. Sen kom mamma pappa och min bror till mig och fixade lite. Fick upp lite tavlor idag. Mamma hjälpte mig med middagen som femtiden, men jag åt lite senare. Sa åt personalen att de fick komma en åttatiden.  Nå klockan lite före sju kom de, och frågade om vi kunde börja med kvällstvätten. Sen gick jag med på att börja kvart före åtta. Men sju är nog alldeles för tidigt för mig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.