Underbar konsert, hämtade elrullstolen och akvariestädning

Igår var vi på en underbar konsert med Landgren. Hela Schaumansalen var fullsatt, på -Inva-platsen var jag och många studeranden. Landgren var en skicklig trombolist som spelade tillsammans med Jakob Big Band. Kvällen var mycket lyckad och just det som vi behövde.

Idag på förmiddag tog mamma och jag en taxi som for via Sveden, hämtade elrullstolen och fortsatte sen till Kivilös. Bokhyllan byggdes upp och böckerna kom dit. Kökslådorna gicks igenom och det som var överlopps togs bort.

Fick lite vänta på akvariestädaren som kom och rengjorde mitt akvarium. Både sand och filter skulle bytas ut, nya fiskar kommer i morgon. Städaren blev kvar när vi for hem för dagen, och lagade mat. Men i morgon flyttar jag in på riktigt, och det mesta av sakerna har hittat sin plats.

Kram 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.