Dörrautomatiken, hittade ett matbord och lösningen till arbetslunchen

I morse kom Securitas och började på med den automatiska dörröppnaren till min nya lägenhet, automatiken monterades från Sveden. Vi for till Kivilös och tog mått på matbord, innan en runda i möbelaffärerna började. Nu hade det  kommit en lägre wc stol åt mig, som man inte fick använda ännu idag. På Jysk hittade jag ett vitt matbord med metall ben som var riktigt snygg, den får hämtas i morgon.

På eftermiddagen kom min assistent och hjälpte till att packa upp sakerna. Några idéer om hur lägenheten kan inredas dök upp efterhand. Boendeenhetens föreståndare kom och pratade om min arbetslunch. Vi kom fram till att man kan försöka med, att jag börjar en timme tidigare (alltså klockan nio) och slutar ett, så kommer jag hem och äter. Ja, jag hör ju inte till staden nu längre. Det  känns helt okej för mig.

Jag är ännu över helgen hos mina föräldrar. Vi har kommit en god bit med min bostad men ännu finns det att göra. Ganska trött är man efter dagen.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.