Hur ska jag kunna tacka

Oj tänk att den gamla lägenheten kunde tömmas på en dag. Det var nog tack vare så många hjälpande händer som var med oss idag. Allt gick väldigt smidigt både i den gamla och den nya lägenheten. Händer som packade i lådor, och händer som satte sakerna på plats.

När jag kom till Kivilös var akvariet fyllt och fiskarna i vattnet, en grundligare städning väntas till helgen, när de kommer från djuraffären Petpoint. Plötsligt då jag såg kaffekokaren kom jag på att jag aldrig drack eftermiddagskaffe när kokaren redan hade farit till Kivilös. Såna dagar får man räkna med. Kändes lite lustigt med tanke på hurudan kaffemoster jag är. Blev glad över att skrivbordet rymdes vid fönstret, hade varit beredd på att köpa ett mindre.

Ikväll känner både jag och mina föräldrar ett stort tacksamhet över de vänner som hjälpte till idag. Vet inte hur jag ska kunna tacka och uppskattar väldigt mycket det ni gjorde för mig. Ni är så fina människor. Tack.

Bamsekram från en tacksam och lycklig tjej.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.