Vatten i kvarnen

Hade hunnit glädjas över att hemservice fortsätter med lunch assistansen på jobbet. Då man lovade mig  det från handikappvården, antog jag att det var överenskommet med alla partner. Tyvärr var fallet inte så som jag hade trott. Fick idag höra att nu vill hemvården ha ett avtal om detta. Efter lunchen gick jag upp till handikappvården för att reda ut, men båda ledarna var borta.  Sen skrev jag ett mail åt båda ledarna och väntar på att få svar.

Dagens samhälle har blivit så byråkratiskt, det ska vara ett avtal på allt. Sen är det jag själv som ska reda ut allt, här fanns ingen samarbete mellan handikapp- och hemvården. Känner en viss irritation och besvikelse över det hela. Just nu när jag har allt möjligt annat att fundera på, så kom det vatten i kvarnen.

Igår ändrade jag posten till min nya adress på nätet, det gick också till Magistraten. Den här gången gick det smidigt, förra gången hittade jag inte stället och fyllde i blanketten. Nu har en del mattor och möbler förts till den nya lägenheten.

Kram 🙂

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.