Hade ett planeringsmöte

På eftermiddagen hade jag ett planeringsmöte med det nya boendets föreståndare och en människa till, mor och far var med mig. Där gick man igenom allmänna saker om mig. Till exempel: Jag ändrar själv min post. Eller att jag får hjälp med flyttet av mina anhöriga. Mötet gick bra, och allt känns väldigt positivt Det nya boendets namn blev Hemslott (alltså Kotilinna på finska)

Sen gick vi till min lägenhet för att ta måttet för gardinerna. Jag sa bara att jag ville prova wc stolen, för att se om jag kommer upp. Kom ganska bra upp på stolen, men den var lite väl hög för mig och mina fötter dinglade i luften. Man ska i morgon reda ut om wc stolen kan bytas ut till en lägre modell. Tänk vad bra att vi märkte det nu, och inte sen när jag har flyttat in.

Mina vardagsrumsgardiner fick fötter under sig likaså orkidéerna , vet inte riktig vad det ska betyda. Månne det är någon flytt på gång?? 🙂 Tja, inte vet jag. 🙂 🙂

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.