Information och en titt på lägenheten

Eftermiddagens informations möte, började med att vi fick gå och titta på min lägenhet. O vad snyggt och fräscht det var i lägenheten, dessutom så modernt. Där gick man bara omkring och såg med beundrande ögon. Det blir nog bra.

Vid kaffet presenterades personalen  som bestod av något på 20 människor, bland dom fanns några bekanta ansikten och en vårdare som jag kände från tidigare. Sen skålades det med Pommac. Jag fick skriva på hyreskontraktet. På informationen berättade man om boendeenhetens service möjligheter, blev ganska mycket som man fick ta in. Ja nu är det ett steg närmare min flytt. Känns nästan ofattbart.

Ikväll var jag på fotboll, sista matchen för min del i år. Mycket spännande, blev oavgjort mellan Jaro och Kups från Kuopio.

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.