Fick mycket uträttat på stan

På eftermiddagen kändes det som om att nu ville jag ut, det var halvmulet och lite sol. Mina föräldrar var på en snabb sväng till mig, och tog lite kläder med sig, sånt som inte används.

Jag och assistenten gick in till stan, det var skönt att promenera. Först gick vi till posten och hämtade flyttanmälningspappren åt mig. Samtidigt passade jag på att handla lite mat. Sen pratade jag med Petpoints försäljaren om akvariets flyttandet. Ville närmast veta om limningarna skulle hålla under transporten, eller borde man täta dom. Akvariet är ändå nio år. Försäljaren trodde nog att limningarna skulle nog hålla.

Det kändes bra att jag fick mycket uträttat på stan. Då har man mindre att hålla reda på. Fortfarande känner jag mig ganska lugn och har ingen stress.

Kram 🙂

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.