Söndagspromenaden ledde till…

Vädret var än en gång härligt höstaktigt med sol och lite moln på himlen. Solen värmde riktigt de stunder som var riktigt soliga. Det blev att man bara var tvungen att gå ut och gå. Söndagspromenaden ledde till Kivilös, med rullstol och stavar gick vi dit Skönt att vara ute i den friska luften. Idag gick vi runt huset och jag fick se min terrass, det kändes roligt att gå och titta var jag kommer att bo.

Hemma igen, kom vi med mor på att det är bara adressen som fattades från inflyttningsguiden. Så pass lite att man kan fylla det i senare, skönt att det inte mera. Grannen kom och bjöd oss till eftermiddagskaffe och blåbärspaj. Så vi var där en stund, träffade också andra grannar.

Snart blir det dags att fara till Sveden, helgen gick fort som vanligt. Det kommer en ny vecka med nya utmaningar. Ni ska ha en skön söndagkväll.

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.