En mycket sevärd intervju med Jonas Helgesson

Världen förändras då ett barn med ett funktionshinder föds. Det blir många frågor och känslor för mamman och pappan i familjen att ta sig igenom. Alla föräldrar vill göra sitt bästa för att ens eget barn får det bra och klara sig i livet.

Min egen mor har sagt: ”För mycket hjälp är ingen hjälp.” Själv har jag försökt lära mig nya saker som har till en början varit svåra, men sen  har det lyckats. Inget har kommit gratis för mig. För någon utomstående kan sättet ha setts för att vara för hård med mig, men det har utvecklat till den människan jag är idag och hur mycket jag själv klarar av att göra många saker.

Jag  vill att ni ser på denna sevärda intervjun med Jonas Helgesson. Den är mycket rörande.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.