Vill bara koppla av

Det var en solig morgon, senare på dagen blev det mulet och blåsigt. Men nu igen kom solen lite  fram. Vi var en sväng till Citymarket. Där hittade jag en ny simdräkt som möjligen kommer med på höstens Dubairesa.

Mor och jag gick /körde bil lite till olika ställen idag. Det blev en sväng också till Kivilös. Omgivningen runt det nya huset såg fint och snyggt ut. Ett nyplanterat träd hade blåst omkull, körde bara med bilen och såg på utsidan av huset. Tänk att om några veckor flyttar jag dit.

Det skulle vara lite kvar att fylla i flyttningsguiden, men idag har jag ingen ork att koncentrera mig på viktiga saker, så det blir tills i  morgon. Idag vill jag bara koppla av, och lata mig. 🙂 Ni ska ha en bra fortsättning på dagen.

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.