En mörk och regnig höstmorgon, toma lådor

Nu äntligen gick WordPress med på att logga in mig hit på bloggen, efter några räkne tal som skulle visa att man är en människa och inte en dator. Förstår inte vad vitsen är med det hela, men låt det bara vara  en liten parentes, ibland skulle man inte ha tid för sånt, inte jag i alla fall.

Här var det en mörk och regnig höstmorgon, regnet började igår kväll och fortsatte fram till eftermiddagen. Ja hösten har verkligen kommit kan man lugnt säga. Till jobbet hade det kommit toma lådor som jag fick ta för min flytt. Sen meddelade  jag åt hemmafolket att det var bara att hämta lådorna. Det var ganska många lådor som jag fick.

Innan jag kunde fara från Sveden, så var jag tvungen att vänta på diskmaskinen som skulle bli färdig. Under tiden packade mor en låda med saker. Annars tog vi fredag och for hem till mina föräldrar. Lagade middag och nu får man göra vad man vill.

Å vad det är skönt med helg. Under veckan har det blivit mycket gjort, men ingen stress som är en bra sak. Nu får man lugna sig ner efter veckan. Jag önskar er en skön kväll.

Kram 🙂

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.