Arbetsdagen var trög, saker börjar klarna

Idag var min arbetsdag trög, i normalt fall skulle nio lappar vara ingenting och lätt som en plätt. Läste i misstag siffran fem till sex, de liknar ganska mycket varandra, och då hade jag skriva in all information på ett fel ärendenummer. Sen var det bara att radera och korrigera, och skriva på rätt nummer. Just då kändes det lite onödigt, för att det tog ju extra tid av mig. Men tacka min noggrannhet och uppmärksamhet, så allting blev rätt. Hann ändå laga alla lappar.

Fick svar från handikappservice. Man meddelade att hemservice får fortsärta med att komma till mitt jobb och hjälpa mig med lunchen. Det tyckte jag att var positivt. Vid min flytt får jag anlita Retro,(som hämtar och säljer begagnade saker. De hjälper också att flytta.) och om  jag har en möjlighet att få hjälp av mina anhöriga. Frågan om hjälpmedel bad man mig att kontakta hjälpmedelcentralen vid hvc. Dörröppnaren borde jag få ta med mig. Ja saker börjar klarna, vilket känns skönt.

wpid-20150917_155016.jpg

På eftermiddagen kom mina föräldrar och packade en del saker. Själv tog jag med assistenten och  rensade anslagstavlan, tittade på vad som var onödigt eller skulle spa ras. Det  som jag vill ta med så packades ner. Likadant gjordes det med bokhyllan och böckerna.

wpid-20150917_154655.jpg

En påse med böcker som ska ges bort.

wpid-20150917_154601.jpg

Dagens arbete, fick mera lådor av mina föräldrar. Nu är det bara att packa. Lägenheten börjar kännas lite tom men så får jag ha det en tid framåt.

Kram 🙂

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.