Att känna sin kropp, klädrensning och promenad

Strax före fysioterapin fick jag många saker i mitt huvud, som gäller om min flytt. Det blev mycket att tänka på och hinna reda ut på en gång, såsom att får jag flyttningshjälp från staden och hur mycket.  Försökte börja terapin med töjningar, men kände mig spänd och kunde inte slappna av, så mitt i sa jag att jag ville ta trappgång i mellan. Efter trappgången gick också töjningarna bättre, terapeuten sa att det är bra när jag känner min kropp.

Idag blev det klädrensning inför flytten. Mor och jag gick igenom kläderna, vad som används och är i gott skick. En del kommer jag att ge bort, kläder som jag inte använder mera. I ögonvrån såg jag hur tvätt hinken tänkte få fötter under sig, men jag hann hejda den. Ibland skulle det vara bra med några extra par ögon.

Sen gick vi med assistenten ut. på en promenad  Skönt att få komma ut lite, just då var det uppehåll med regnet. Någon glimt av solen kunde man se.

wpid-20150916_160718.jpg

En del av tavlorna är nerpackade, men sen tog lådorna slut. Tänkte i morgon gå och fråga till någon butik om de skulle ha lådor, det går mer lådor än vad man tror.

Ja handikappservice svarade inte idag på mitt mail, men i morgon är det en ny dag. Alltid kan man hoppas på att få svar.

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.