Första genomgång, minnen och ansträngning

Nu på eftermiddagen gjorde vi med mor och far den första genomgången av sakerna. Jag satt vid matbordet och sa vad allt från köket fick fara tillsvidare till mina föräldrar. Och det som behövs o. används ännu blev kvar hos mig.  Min far tömde förrådet vid korridoren.

De senaste dagarna eller veckorna har gamla minnen från servicehemmets tid dykt upp i mina tankar. Kommer bra ihåg hur mina grannar hade, och vi trivdes med personalen. Allt känns som om det var igår. Med lite vemod minns jag stunderna. Nu elva år senare står jag inför en ny och okänd framtid.  Ett nytt blad vänds i mitt liv.

Trampade som vanligt på tisdagar. Det blev väl en ansträngning för mig att prata och trampa samtidigt, så jag svalde fel och började hosta som bara den. Det tog en stund innan allt lugnade ner sig, tog  en allergitablett för att det kanske är något ute i naturen som fick mig att hosta. Annars har jag slutat med allergitabletter. Men nu är det okej med mig.

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.