Börjar gå igenom mina saker

Tänkte  blogga lite innan jag går och lägga mig, ja det är ju strax före midnatt men nu vill jag skriva. Hittills har det pratats om att mina saker ska småningom gås igenom och packas , ikväll bestämdes det att genomgången börjar i morgon eller med andra ord idag. Så det börjar att kännas mer verklighet.

Den här gången vill jag vara med, och se vad som ska tas med eller ges/slängas bort. Därför att förra gången blev det lite bråttom med flytten, då fick vi ta  mitt pick och pack . Nu vill jag vara med. Sen hoppas jag hitta många hjälpande händer när flyttlasset ska gå, och det är jag säker på att jag gör.

Kram och god natt. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.