En vanlig måndag

Fick ännu en gång vakna till en solig morgon, och vilken lycka säger jag. Har nog fått någon slags av irritation i halsen, som gör att jag harklar mig ibland. I alla fall är det bättre än igår, inget allvarligt, dessutom har det kommit förkylningstider. Det var härligt att vara ute och vänta på vippari.

Det var lite mera arbete eftersom det kom en del lappar i lördags också. Med en bra takt så hann jag bli klar före lunchen. Känns alltid skönt att man hinner laga allt som man menar. Sen kan man ta det lite lugnare efter maten.

Nu på eftermiddagen blev det mulet väder, men ändå ganska varmt kring plus 18 grader. Annars är det en vanlig måndag, orkidéerna är i vattenbad som innehåller av näring denna gång. Vattnade pelargonerna också.

Gårdagens match blev oavgjort, 1 – 1 JARO – HJK. Matchen var bra och spännande. De sista minutrarna kändes långa.

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.