En vacker september söndag

Hade en mycket trevlig kväll med våra vänner igår. Var ganska trött, sen fick jag  någon irritation i halsen, kanske det var något i tandkrämen när hostandet började efter tandborstningen. Jag låg och harklade en stund tills jag somnade.

I morse var jag pigg och kry, solen sken vackert genom köksfönstret och det är en vacker september söndag. Gästerna for hem på förmiddagen.

Försökte beställa biljetter via nätet till Stormskärs Maja på Åbo Svenska Teater. Blev lite förvirrad då man inte kunde sätta hur många platser man vill ha. Vid det här laget tog mina datakunskaper slut, och tala inte om tålamodet. Irriterar när jag inte behärskar alla saker på datorn. Blir väl att ta och ringa dit.

På kvällen blir det fotbollsmatch, får se om det blir en spännande  match. Tyvärr så är Jaro nästsist i ligan, och det är det som ger lite extra spänning.

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.