Ett steg i taget

Hej, jag är ännu hemma hos mig fram till eftermiddagen, då kommer mina föräldrar efter mig. Så får jag träffa våra vänner från mellersta- och östra Finland, det ska bli trevligt att träffas igen. Här är dagen solig som är härligt.

Det kommer att bli en spännande tid som jag har framför mig, de närmaste veckorna. Min flytt kommer allt närmare. Många bitar ska pusslas ihop, ingen vet riktigt hur det ska bli ännu, det enda som jag vet är att jag ska flytta. Småningom får man en klarhetsbild på allt t.ex. hjälp/ assistans, men till dess gäller det att ta ett steg i tager. Säkert blir det bra,  det tar ju  sin tid att få allt att gå ihop.

Ibland känns det svårt att svara på frågor kring det nya boendet i Kivilös, eftersom jag inte själv vet så mycket. Själv är jag lika nyfiken som många andra, och skulle gärna vilja veta men nu gäller det att ha tålamod. Jag ser det som  utmaning att få vara med och starta ett helt nytt boende, samtidigt är det trevligt också. Sen får man se vad som jag ger mig in på.

Ni ska ha en underbar dag. Kram 🙂

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.