Gick runt och tittade

wpid-20150911_151431.jpg

Vädret är lika härligt som igår, måste bara ta en bild på nyponen som lyste så vackert i solen. Såna stunder ska man ta vara på, och komma ihåg sen när det är vinter och kallt.

wpid-20150911_160839.jpg

På vägen till Jysk lagade man björnskulpturer i trä. Bland björnarna fann det en örn också. Beundrar de som kan laga skulpturer, själv skulle jag inte vara så konstnärlig av mig. Björnarna var nog fina.

Jag gick runt och tittade på matbord, var både till Sotka och Stemma. På Sotka tyckte jag att det inte fanns, men det är alltid värt att kika vad som finns på marknaden. Ett matbord fanns på Stemma, men risken var att den kunde vara för stor till den nya lägenheten. Jag fotade bordet och skickade till mor som sen ringde mig. Vi kom fram till att man inte kan göra inköp innan man har varit inne i lägenheten och tagit mått. Den 28 september kommer det en planerare från Eskoo, då får vi gå in i bostaden. Ja då vet vi mera vad som ryms dit. Det kommer att bli spännande tider.. 🙂

Kram 🙂

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.