Bra med lite variation

Hälsningar från ett soligt Jakobstad, härligt när vi får njuta av varma och soliga septemberdagar. Himlen är alldeles blå och molnfri. Jag satt ute på jobbet och väntade på Vipparin, solen värmde så ljuvligt.

I morse bad jag om det bara var möjligt att få något annat än Janssons frestelse för matkupungens värde. Tja, jag äter Janssons men är inte sådär storförtjust i det. Så det blev gris filé med mos, som smakade riktigt gott, såsen var ibland lite väl pepprig för min smak. Det är bra med lite variation, och jag kan själv säga vad jag tycker eller inte tycker om. Annars äter jag nästan vad som helst, och en del maträtter smakar bättre än andra.

Kram 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.