Texten som fick äran

Själv har jag aldrig velat vara den som har fått uppmärksamhet bland människor, utan har varit nöjd att stå i bakgrunden och lyssna på andra på olika tillställningar eller fester. Många tycker att jag är bra på att skriva, och då kan jag anspråklöst se och fråga: ”Tycker du?”

Härom dagen blev jag frågad om dikten  eller texten ”Skönt att ha varandra” skulle få läsas upp på en tillställning, som är en allvarlig och tung. Jag gick med på det, sen var det bara någon bit som skulle lämnas bort men annars får texten vara precis så som den är. Då tänkte jag för mig själv: ”Tänk att mina tankar vill bli upplästa.” Så man kan säga texten som fick äran. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.