Kosmetologen, lunchade i trevligt sällskap

På förmiddagen var jag hos kosmetologen, bra att få en ren hy såhär till sommaren. Det hade blivit en del föroreningar i ansiktet, då är det också bra att få bort dom. Visst nyper det lite till när pormaskarna tas bort, men ska man bli fin ska ma man lida pin. :)Efter ansiktsbehandling blir huden klar och fin.

Jag lunchade i trevligt sällskap, min kusin hade kommit igår från södra Finland hit till Jakobstad. Det blev kebab från Korv Görans, vi åt på  mina föräldrars bakgård trots det mulna vädret. Trevligt att träffa min kusin med familj igen. Det smakade riktigt gott med kebab.

Lite senare började det att regna, då kändes det skönt att få komma in i värmen. Annars har jag inte gjort så mycket idag. Tror att jag tar det ganska lugnt.

Ha en bra fortsättning på lördagen. Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.