Jee, jag kunde ställa in e-posten själv på mobilen

Min e-post går inte att ställa in med några steg såsom mobilen påstår, utan man måste ta på manuella inställningar. Jag har lyckats att göra allt annat utom serverinställningar, och det har slutat med att jag har bett om hjälp av någon annan.

Ikväll satt jag igen och grubbla över hur e-posten skulle ställas in på mobilen. Plötsligt gick det upp ett ljus för mig, att jag kan ju se på paddan hur mailens inställningar. Så jag gjorde det och kollade nummern på servern, mycket riktigt så hade jag själv lagat min e-post på mobilen. Jee  jee!! 🙂

På eftermiddagen var jag och klippte mig, så nu ser jag igen och har ingen pannlugg som skulle vara i vägen. Vi åt de första inhemska nypotatis, som känns lite extra när man äter det för första gången för säsongen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.