Sista möte före flyttningen

I morse fick vi träffa en liten och underbar IrländskSettervalp på 12 veckor, som skulle bli vaccinerad här mittemot mina föräldrar. Å mitt hjärta smälter när jag ser små hundvalpar, längtar efter vår egen hund.

Idag hade jag sista möta med Eskoo före flyttningen.  Mötet började med kaffe och glass. 🙂 Nu fick vi sätta våra namn under de  regler som vi  funderade ut förra gången. Vid mitt bord läste jag reglerna högt för alla. Sen delades det ut molnformade lappar, där man skulle skriva sin dröm / drömmar. Jag skrev trädgård och ritade några blommor på min. Vi delades i grupper och jag hamnade i soffgruppen. Man skulle klippa och limma bilder som är viktiga vid flyttningen. Jag hittade bilder såsom: syskonens stöd vid flyttningen och sammarbete.

Det är växlande molnighet och solsken. Ikväll firar vi mor på sin dag. Sen tar jag en taxi hem till mig. Och jag mår utmärkt idag, så jag är i full gång nu.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.