Hej, jag är hemma och mår bra

Hej, jag är hemma och mår bra, for in till sjukhuset strax  före nio på morgonen. Ingreppet gick ut på att man böt  ut min hormonspiral som gjordes i lättnarkos, vilket betyder att jag inte var nersövd så länge. Blev inte alls illamående eller så dåsig efter narkosen.

Maten smakade bra. Kände mig rätt så pigg och kry. jag var lättad över att allt gick bra. Det tog lite innan kroppen kom igång efter ingreppet. Skönt att vara hemma hos nära och kära, då känns det tryggt.

Nu tänkte jag krypa resten av dagen, balansen kan ju vara lite si och så. Vill inte ta några risker och falla. Liksom jag skrev här tidigare så mår jag bra. 🙂 Jag tänker ta det lugnt i kväll. 🙂 Nu skiner solen, det är så det ska vara i juni. 🙂

Ha det bra. Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.