Lugnar ner mig

Jag håller på att lugna ner mig inför morgondagens gyneologiska ingrepp. Tänkte skriva några rader innan jag lägger mig. Nu i natt sover jag hos mor och far. Måste säga att jag tänker inte så värst mycket på ingreppet, och är inte heller nervös för det.

På dagen var det en del saker på sjukhuset, bland annat information om morgondagen. Upplevde det mycket positivt när sköterskan pratade med mig och inte med mor, som kan lätt hända. (Det vill säga att människor pratar över huvudet på en, ifall de inte förstår)

Det kom regn idag igen, fast i morse tog jag en promenad i solskenet. På kvällen var vi och såg på min brors nya sommarställe. Det var fint där. Sen hade vi bastu, så nu jag ren och fräsch.

Jag ska sova gott i natt. Så nu önskar jag en god natt åt er. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.