En känsla som jag får ibland

Först vill jag säga att jag inte vet varför jag tog bort inlägget från fb., eller jo för att jag ville lägga  ett ord till. Resultatet blev ändå samma inlägg som hade tagits bort,  så det är inte ni som är förvirrade, kanske jag är bara lite fredagstrött. 🙁

Det händer sig att man får någon gång olustiga blickar från andra människor. Eller när man ber om hjälp märks det, att man är ”jobbig” för den andra. Jag har lärt mig att inte ta åt mig, men det är ingen trevlig känsla som jag får ibland. Jag vill inte vara till besvär för någon, men tyvärr upplever jag det så.

Nu skriver jag inte om någon särskild person, utan från en allmän synvinkel. Själv vill jag vara vänlig och komma överens med alla människor. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.